Tallers de Teatre Sílvia Servan

Els Tallers de Teatre Sílvia Servan, amb més de 20 anys de trajectòria, oferim classes de teatre a infants, joves i adults. Qualsevol persona, independentment de la seva experiència prèvia, trobarà el seu espai dins l’escola: només cal tenir ganes d’expressar-se, aprendre i gaudir a través de les eines que ens aporta el teatre.

Les classes tenen una periodicitat d’un dia per setmana en horari extraescolar. Es treballa a través de diferents exercicis la desinhibició, la creativitat, el gest o la veu. A mida que va avançant el curs, els exercicis ens ajuden a anar construint i polint el muntatge d’un espectacle final.

Durant el curs es fan una o dues mostres on cada grup realitza el seu espectacle. El fet de pujar alt l’escenari davant del públic es converteix en una oportunitat ideal per aplicar i consolidar els coneixements adquirits i compartir-­los amb les famílies i altres alumnes de l’escola.

Els Tallers també participem amb espectacles de carrer en diverses festivitats locals com són el Festival de Poesia, la Festa de la Tardor, Ball de Gitanes de Carnaval o la Festa Major entre d’altres.

 

Contacte:
Telèfon93 675 20 57
Correu electrònicinfo@teatrelaunio.cat
Facebook: Tallers de Teatre Sílvia Servan
Twitter: @TTeatreSS
Webhttp://www.tallersdeteatre.org/

 

logo_rectangle (1)