Les treballadores i la junta

Les treballadores de La Unió

Claudia Viñallonga (claudia@teatrelaunio.cat)
Administració, comptabilitat, gestió de socis, atenció al públic
La Claudia és la secretària de La Unió. En el seu dia a dia, vetlla pel correcte funcionament de l’entitat en general, començant per portar els números i acabant per la coordinació global de l’entitat, passant per tasques d’atenció al públic i administració. Sempre que passeu per secretaria la trobareu disposada a ajudar-vos amb un somriure molt ben posat!

Roger Ricart (comunicacio@teatrelaunio.cat)
Resonsable de projectes i comunicació
El Roger s’encarrega de la gestió cultural de l’entitat, ajudant a les seccions i a l’entitat en general en tot el que faci falta. També s’encarrega de la comunicació externa i interna.

Les trobareu de dilluns a divendres de 10h a 14h i de 16h a 20h a la secretaria de La Unió, per correu electrònic a info@teatrelaunio.cat o al telèfon 93 675 20 57.

 

La junta

La Junta de La Unió es reuneix un cop al mes per tractar aquells temes que afecten l’entitat i per marcar les línies d’actuació bàsiques. Si voleu contactar amb ells, podeu enviar un correu electrònic a info@teatrelaunio.cat o trucar al 93 675 20 57.

David Pujol
President

Format en Disseny d’il·luminació a Institut del Teatre Barcelona. i l’Institut Arts Escèniques d’Avignon (França).  Treballa en l’àmbit de disseny, producció i serveis tècnics de les Arts Escèniques.

Indaleci Huguet
Sots-president

Sens dubte, l’amor de l’Indaleci cap a La Unió és incondicional. És membre dels Balls de la Unió. Actualment, combina la seva vida d’avi feliç amb una vida cultural ben activa.

Santi Salido
Tresorer

Format a l’Institut del Teatre  (escenografia i disseny de llums) i a l’Escola d’Art i Disseny de Sant Cugat del Vallés. Li agrada no parar mai quiet i descobrir sempre coses noves. És membre de Fila Zero.

Carles Mayol (@LitusMayol)
Secretari

Format en Mitjans Audiovisuals i apassionat pel futbol, la ràdio, la música i la col·lecció de samarretes de futbol. És ballarí des del 5 anys i membre del Grup Mediterrània.

Roger Casadellà (@oucosmic)
Vocal

Format en teatre al Tallers de Teatre Sílvia Servan i en diversos cursos de formació de clown i titelles. És membre dels Tallers de Teatre Silvia Servan i no para d’engegar projectes teatrals d’allò més diversos.

Bernat Picornell (@BernatPicornell)
Vocal 
Llicenciat en Ciències Polítiques i Administració, mig periodista, emprenedor i senador d’ERC. Enamorat de Sant Cugat, Catalunya i de la seva cultura, és membre dels Bastoners de Sant Cugat.

Esther Madrona(@EstherMadrona)
Vocal 
Comunicadora i productora cultural. Membre dels Bastoners.