Grup Mediterrània

El Grup Mediterrània va néixer l’any 1995 com a secció de l’Esbart Sant Cugat, amb la intenció de recuperar les danses del coreògraf Salvador Mel·lo i representar el folklore dels Països Catalans. Des del 2000 formem part de La Unió Santcugatenca com a secció oferint dansa popular i catalana a tothom.


La joventut i l’empenta són característiques que ens defineixen i això es reflexa en l’alegria i força dels nostres balls. El nostre objectiu és oferir un collage de danses catalanes tradicionals i de nova creació influenciat per la força, el color i el ritme de la Mediterrània, d’aquí el nom que ens identifica.


Des dels inicis del grup hem estat treballant les danses del coreògraf Salvador Mel·lo, recuperant els vestuaris i les coreografies originals, però en els últims anys hem afegit al nostre repertori noves coreografies com “A Margalida“, “Akelarre”, “Camperola” o “L’Àguila negra”. L’any 2014 vàrem estrenar “Quadrigènia”, el primer espectacle de total producció del Grup Mediterrània, creat per membres del mateix grup.

L’Escola de Dansa, nascuda el 2001, treballem per fer entendre la importància de la dansa tradicional catalana als més petits i potenciar les relacions socials dins del mateix grup. Dansa, jocs, colònies, festes, tradicions i molt més és el que hi trobaran nens i nenes d’entre els 3 i els 16 anys.

Contacte:
Telèfon93 675 20 57
Correu electrònic Grup Mediterrània: David Gil – info@grupmediterrania.org
Correu electrònic Escola de Dansa: Anna Mayol – escoladansa@gmail.com
Facebook: Grup Mediterània
Twitter: @gmediterrania
Webhttp://www.grupmediterrania.org/

 

logo-colors